Hoet Het Werkt

1

Schrijf je gratis in

Schrijf je gratis in. Dit kan via de homepage. Na je inschrijving kun je direct profielen bekijken en berichten sturen.

2

Bekijk profielen

Is je inschrijving helemaal compleet? Bekijk dan meteen de honderden profielen maak direct contact met leuke singles.

3

Maak contact

Een leuke vrouw of man op het oog? Maak dan direct contact en stuur een leuk berichtje of een flirt.

Dating Tips

Flirten

Heb je een leuk profiel gezien? Maak dan contact door hem of haar eerst een knipoogje te sturen. Krijg je een reactie terug? Stuur dan een leuk berichtje.

Het eerste contact

Als je voor de eerste keer een berichtje naar een single stuurt, houdt het dan kort. Stuur hem of haar een berichtje dat slechts bestaat uit enkele zinnen en sluit af met een vraag. Zo heb je de nieuwsgierig van die leuke man of vrouw gewekt en is de kans groter dat je een reactie terug krijgt.

Plaats een profielfoto

Vergeet niet om een foto te plaatsen. Het is bewezen dat profielen met een foto vaker reacties krijgen. Met een foto heb je vijf keer meer kans op een date, dan zonder een profielfoto.

Over ons

Op Meetnow ontmoet je direct leuke singles uit jouw regio. Meetnow is laagdrempelig en werkt heel gemakkelijk. Bij ons hoef je geen lange vragenlijsten in te vullen of tientallen foto’s toe te voegen. Hier kun je gewoon direct op zoek gaan naar leuke single mannen of vrouwen. 

Via Meetnow kom je al snel in gesprek met andere singles. Heb je een leuke match gevonden? Dan kun je direct met hem of haar gaan chatten. Lekker makkelijk dus!

 Meetnow is er voor alle singles in Nederland en België die op zoek zijn naar een leuke man of vrouw. Dit is dé datingsite voor serieuze contacten en gezellige dates. Meetnow heeft handige functionaliteiten waarmee je op een gemakkelijke en veilige manier contact legt met andere singles. 

Maak hier gebruik van onze diensten, zoals het chatten en het versturen van berichten. De succesverhalen getuigen dat er op Meetnow al veel relaties zijn ontstaan. Je ontmoet hier dan ook al snel een leuke date!

En dit is waarom het bij ons werkt!