Hoet Het Werkt

1

Schrijf je gratis in

Schrijf je gratis in. Dit kan via de homepage. Na je inschrijving kun je direct profielen bekijken en berichten sturen.

2

Bekijk profielen

Is je inschrijving helemaal compleet? Bekijk dan meteen de honderden profielen maak direct contact met leuke singles.

3

Maak contact

Een leuke vrouw of man op het oog? Maak dan direct contact en stuur een leuk berichtje of een flirt.

Dating Tips

Flirten

Heb je een leuk profiel gezien? Maak dan contact door hem of haar eerst een knipoogje te sturen. Krijg je een reactie terug? Stuur dan een leuk berichtje.

Het eerste contact

Als je voor de eerste keer een berichtje naar een single stuurt, houdt het dan kort. Stuur hem of haar een berichtje dat slechts bestaat uit enkele zinnen en sluit af met een vraag. Zo heb je de nieuwsgierig van die leuke man of vrouw gewekt en is de kans groter dat je een reactie terug krijgt.

Plaats een profielfoto

Vergeet niet om een foto te plaatsen. Het is bewezen dat profielen met een foto vaker reacties krijgen. Met een foto heb je vijf keer meer kans op een date, dan zonder een profielfoto.

FAQ

Q :

Voor wie is Meetnow?

A :

Meetnow is er voor alle singles in Nederland en België vanaf 18 jaar en ouder die op zoek zijn naar een relatie of een leuke vriendschap. Door lid te worden van Meetnow ontmoet je direct de leukste singles uit jouw regio en daarbuiten.

Q :

Hoe word ik lid van Meetnow?

A :

Lid worden van Meetnow werkt heel eenvoudig en snel. Dit doe je door je je gegevens in te vullen in het registratiescherm op onze homepage. Na het invullen en opslaan van je gegevens, ontvang je van ons een bevestigingsmail. In deze e-mail staat een activatielink. Door op deze link te klikken bevestig je je inschrijving en wordt je profiel geactiveerd.

Q :

Waarom een abonnement kopen?

A :

Met een basic, premium of advanced abonnement kun je gebruik maken van alle faciliteiten op Meetnow. Dit zijn faciliteiten waar je als gratis lid geen toegang toe hebt. Zo kun je winks bekijken, je gevoerde gesprekken terugzien, bekijken wie je profiel heeft bezocht en altijd en overal inloggen op Meetnow. Met een abonnement krijg je ook geen emailnotificaties. Door een abonnement af te sluiten weer je je van fakers op de site. Je komt dan alleen maar mensen tegen die, net als jij, serieus op zoek zijn naar een relatie of een vriendschap.

Q :

Waarom kan ik als gratis lid geen berichten versturen?

A :

Als je geïnteresseerd bent in een single op Meetnow en daarmee in contact wil komen door hem of haar een bericht te sturen, dan kan dit alleen als je een abonnement afsluit. Hiermee heeft Meetnow een drempel ingesteld om fakers te weren van de site. Op deze manier kom je dus alleen in contact met mensen die serieuze bedoelingen hebben. We kunnen jou en onze andere leden dan meer zekerheid beiden dat de mensen van wie ze antwoord krijgen ook echt serieus op zoek zijn naar een relatie of vriendschap.

Q :

Hoe wijzig ik mijn profiel?

A :

Je kunt je profiel heel eenvoudig wijzigen. Dit doe je door in te loggen en vervolgens naar ‘Mijn home’ te gaan en aan de linkerkant op de button ‘Profiel wijzigen’ te klikken. Je kunt dan direct de gewenste gegevens wijzigen. Vergeet niet om na de wijzigingen op de klop ‘aanpassen’ te klikken, onderaan het scherm. Als je dit doet dan worden de wijzigingen doorgevoerd.

Q :

Hoe kan ik een profielfoto plaatsen?

A :

Je profielfoto wordt bij je profieltekst getoond. Als je een andere profielfoto wilt plaatsen, dan dien je te klikken op de button ‘Mijn home’ en vervolgens te klikken op de button ‘profiel wijzigen’. In dit menu zie je onderaan het scherm de button ‘foto’s uploaden’. Door hier op te klikken kun je je foto veranderen of een foto aan je profiel toevoegen. Een foto dient maximaal 700 x 700 pixels te zijn.

Q :

Is het verplicht om een foto te plaatsen?

A :

Nee, dit is niet verplicht. Je kunt dus ook besluiten om geen foto te plaatsen bij je profiel. Het is natuurlijk wel zo dat en profiel met een foto meer reacties krijgt, dan een profiel zonder foto. Om deze reden adviseert Meetnow je dan ook om een foto bij je profiel te plaatsen. Dit maakt de kans op leuk contact met een andere singleb veel groter.

Q :

Kan ik mijn naam nog veranderen?

A :

Ja dat kan. Als je besluit om je naam te veranderen, dan kun je dit doen via het menu ‘Mijn home’ en de button ‘Profiel wijzigen’. Hierin kan je je naam wijzigen. Vergeet niet om onderaan op de button ‘aanpassen’ te klikken.

Q :

Hoe veilig is online betalen bij Meetnow?

A :

Bij Meetnow betaal je altijd veilig. Dit gaat namelijk via een innovatief protocol. Via dit coderingssysteem worden al jouw gegevens versleutelt. Na ontvangst van je betaling worden deze gegevens weer door Meetnow gedecodeerd. Het is dan ook technisch onmogelijk dat buitenstaanders jouw gegevens onderscheppen.